ÜNİ-SAY
Marmara Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi ve Saymanlığının yazılım ihtiyaçları 2005 yılından itibaren firmamız tarafından karşılanmaktadır. SDD ÜNİ-SAY yazılımının Bütçe, Tedarik, Taşınır, Faturalama, Cari, Vezne ve Muhasebe modülleri, 44 harcama birimi için 74 kullanıcı tarafından tam entegre olarak kullanılmaktadır.
ÜNİ-SAY
Boğaziçi Üniversitesi
ÜNİ-SAY
Yıldız Teknik Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi ve Saymanlığının yazılım ihtiyaçları 2008 yılından itibaren firmamız tarafından karşılanmaktadır. SDD ÜNİ-SAY yazılımının Bütçe, Tedarik, Taşınır, Faturalama, Cari, Vezne ve Muhasebe modülleri, 34 harcama birimi için 10 kullanıcı tarafından tam entegre olarak kullanılmaktadır.
ÜNİ-SAY
Trakya Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi ve Saymanlığının yazılım ihtiyaçları 2007 yılından itibaren firmamız tarafından karşılanmaktadır. SDD ÜNİ-SAY yazılımının Bütçe, Tedarik, Faturalama, Cari ve Muhasebe modülleri, 8 harcama birimi için 18 kullanıcı tarafından tam entegre olarak kullanılmaktadır.
ÜNİ-SAY
Kastamonu Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi ve Saymanlığının yazılım ihtiyaçları 2009 yılından itibaren firmamız tarafından karşılanmaktadır. SDD ÜNİ-SAY yazılımının Bütçe, Tedarik, Taşınır, Faturalama, Cari, Vezne ve Muhasebe modülleri, 4 harcama birimi için 4 kullanıcı tarafından tam entegre olarak kullanılmaktadır.
ÜNİ-SAY
Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi, yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2015 yılında ÜNİ-SAY'ı kullanmayı tercih etti. Gelirlerini takip edebilmek için Gelir modülünün yanısıra Kurs ve Fatura modüllerini kullanarak, Pay Dağıtımlarını yapacaktır. Giderlerini takip edebilmek için de Tedarik, Stok ve Demirbaş modüllerini kullanacaktır. Tedarik modülünü Bütçe modülüyle entegre kullanarak gerçek zamanlı bütçe takibi yapabilecektir. Muhasebe modülünü de kullanarak, tüm işlemlerinin hatasız olmasını sağlayacaktır.
ÜNİ-SAY
Bursa Teknik Üniversitesi
Döner Sermaye İşletmesi, yazılım ihtiyaçlarını karşılamak üzere 2018 yılında ÜNİ-SAY'ı kullanmayı tercih etti. Gelirlerini takip edebilmek için Gelir modülünün yanısıra Kurs ve Fatura modüllerini kullanarak, Pay Dağıtımlarını yapacaktır. Giderlerini takip edebilmek için de Tedarik, Stok ve Demirbaş modüllerini kullanacaktır. Tedarik modülünü Bütçe modülüyle entegre kullanarak gerçek zamanlı bütçe takibi yapabilecektir. Muhasebe modülünü de kullanarak, tüm işlemlerinin hatasız olmasını sağlayacaktır.